Gifwijzer voor particulieren

Geef per hulpwijzer aan hoeveel u er wilt bestellen en druk vervolgens op de knop "naar contactgegevens & bezorgadres". Op het volgende scherm kunt u uw gegevens invullen en vervolgens betalen via Ideal.

Bestellen voor particulieren

Gifwijzer voor bedrijven

U bestelt niet per stuk maar per besteleenheid. Hoeveel stuks tot één besteleenheid behoren verschilt per product en kunt u terugvinden boven het veld waar u het bestelaantal kunt invullen.

Bestellen voor bedrijven

Privacyverklaring

31 mei 2018

Uw privacy is voor Isatis Care BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de Gifwijzer website van Isatis Care BV allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Isatis Care BV.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling voor de Gifwijzer plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van de Gifwijzer website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren we de Gifwijzer website. Hiervoor gebruiken wij uw ip-adres. Wij bewaren deze informatie twee jaar.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor de Gifwijzer website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

De Gifwijzer website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan. De Gifwijzer website gebruikt alleen cookies om anonieme statistieken te verzamelen (analytische cookies) en hiervoor maken we gebruik van Google Analytics. Dit zorgt ervoor dat er analytische cookies geplaatst worden door Google. We hebben met Google afspraken gemaakt over het plaatsen van deze cookies en wat ze met de verzamelde gegevens doen. Voor meer informatie verwijzen we naar de privacyverklaring van Google.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer de Gifwijzer website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Isatis Care BV
Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
info@gifwijzer.nl
024 - 329 77 75

De Gifwijzer wordt aanbevolen en ondersteund door:

Geoptimaliseerd door Isatis Online Results